Ambulant Pedicure Jannie

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure Jannie in Hilversum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure Jannie? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure Jannie uit Hilversum.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure Jannie
Vd Sande Bakhuyzenstraat 31
1223CR Hilversum

Eenmanszaak Ambulant Pedicure Jannie is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HILVERSUM of elders in de provincie Noord-Holland? Ambulant Pedicure Jannie is opgericht in 20070220 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure Jannie bereiken op: 06-46377059. Ambulant Pedicure Jannie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32121792. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure Jannie in Hilversum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image