Ambulant pedicure Karin Sengers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant pedicure Karin Sengers in Grave? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant pedicure Karin Sengers? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant pedicure Karin Sengers uit Grave.

Adresgegevens:
Ambulant pedicure Karin Sengers
Anna van Burenweg 54
5361JW Grave

Eenmanszaak Ambulant pedicure Karin Sengers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LAND VAN CUIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulant pedicure Karin Sengers is opgericht in 20141201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant pedicure Karin Sengers bereiken op: 06-18909626. Ambulant pedicure Karin Sengers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61935476. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant pedicure Karin Sengers in Grave.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image