Ambulant pedicure Mieke Vogelaar

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant pedicure Mieke Vogelaar in Harlingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant pedicure Mieke Vogelaar? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant pedicure Mieke Vogelaar uit Harlingen.

Adresgegevens:
Ambulant pedicure Mieke Vogelaar
Nicolaas Baurstraat 31
8861HZ Harlingen

Eenmanszaak Ambulant pedicure Mieke Vogelaar is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HARLINGEN of elders in de provincie Friesland? Ambulant pedicure Mieke Vogelaar is opgericht in 20110919 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant pedicure Mieke Vogelaar bereiken op: 0517-412385. Ambulant pedicure Mieke Vogelaar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 53567773. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant pedicure Mieke Vogelaar in Harlingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image