Ambulant Pedicure Natasja

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure Natasja in Ouderkerk aan de Amstel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure Natasja? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure Natasja uit Ouderkerk aan de Amstel.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure Natasja
Sluisplein 16
1191GS Ouderkerk aan de Amstel

Eenmanszaak Ambulant Pedicure Natasja is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OUDER-AMSTEL of elders in de provincie Noord-Holland? Ambulant Pedicure Natasja is opgericht in 20130301 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure Natasja bereiken op: 06-57739986. Ambulant Pedicure Natasja in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57337276. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure Natasja in Ouderkerk aan de Amstel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image