Ambulant Pedicure Van der Have

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure Van der Have in Tollebeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure Van der Have? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure Van der Have uit Tollebeek.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure Van der Have
De Weitas 2
8309AW Tollebeek

Eenmanszaak Ambulant Pedicure Van der Have is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NOORDOOSTPOLDER of elders in de provincie Flevoland? Ambulant Pedicure Van der Have is opgericht in 20090109 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure Van der Have bereiken op: 0527-651607. Ambulant Pedicure Van der Have in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 32161717. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure Van der Have in Tollebeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image