Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen in Grubbenvorst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen uit Grubbenvorst.

Adresgegevens:
Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen
Broekeindweg 24
5971NZ Grubbenvorst

Eenmanszaak Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HORST AAN DE MAAS of elders in de provincie Limburg? Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen is opgericht in 20180711 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen bereiken op: 06-28631398. Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 72112956. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Pedicure Wilma Jeurissen in Grubbenvorst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image