Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa in Lewedorp? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa? Op Salons.nl lees je alles over Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa uit Lewedorp.

Adresgegevens:
Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa
Dortsmanstraat 5
4456BG Lewedorp

Eenmanszaak Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BORSELE of elders in de provincie Zeeland? Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa is opgericht in 20081006 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa bereiken op: 0113-614224. Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20145063. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulant Voetverzorgingsbedrijf Lisa in Lewedorp.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image