Ambulante Haarlijn Monique

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Haarlijn Monique in Valkenburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Haarlijn Monique? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Haarlijn Monique uit Valkenburg.

Adresgegevens:
Ambulante Haarlijn Monique
Prins Willem-Alexanderln 127
6301TT Valkenburg

Eenmanszaak Ambulante Haarlijn Monique is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VALKENBURG AAN DE GEUL of elders in de provincie Limburg? Ambulante Haarlijn Monique is opgericht in 19970624 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Ambulante Haarlijn Monique bereiken op: 043-6012867. Ambulante Haarlijn Monique in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14635537. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Haarlijn Monique in Valkenburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image