Ambulante Haarstyliste Angela

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Haarstyliste Angela in Beneden-Leeuwen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Haarstyliste Angela? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Haarstyliste Angela uit Beneden-Leeuwen.

Adresgegevens:
Ambulante Haarstyliste Angela
Zijveld 61
6658DE Beneden-Leeuwen

Eenmanszaak Ambulante Haarstyliste Angela is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente WEST MAAS EN WAAL of elders in de provincie Gelderland? Ambulante Haarstyliste Angela is opgericht in 20100601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Haarstyliste Angela bereiken op: 06-50907961. Ambulante Haarstyliste Angela in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 50064657. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Haarstyliste Angela in Beneden-Leeuwen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image