Ambulante Kapsalon Helma

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Kapsalon Helma in Middelharnis? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Kapsalon Helma? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Kapsalon Helma uit Middelharnis.

Adresgegevens:
Ambulante Kapsalon Helma
Rubensplein 13
3241AM Middelharnis

Eenmanszaak Ambulante Kapsalon Helma is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente GOEREE-OVERFLAKKEE of elders in de provincie Zuid-Holland? Ambulante Kapsalon Helma is opgericht in 20130201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Kapsalon Helma bereiken op: 06-23774072. Ambulante Kapsalon Helma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 57102228. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Kapsalon Helma in Middelharnis.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image