Ambulante Kapster Huntink

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Kapster Huntink in ‘s-Heerenberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Kapster Huntink? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Kapster Huntink uit ‘s-Heerenberg.

Adresgegevens:
Ambulante Kapster Huntink
Frankenstraat 33
7041VC ‘s-Heerenberg

Eenmanszaak Ambulante Kapster Huntink is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MONTFERLAND of elders in de provincie Gelderland? Ambulante Kapster Huntink is opgericht in 20040105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Kapster Huntink bereiken op: 06-15394637. Ambulante Kapster Huntink in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09139888. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Kapster Huntink in ‘s-Heerenberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image