Ambulante Kapster Marjo

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Kapster Marjo in Lepelstraat? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Kapster Marjo? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Kapster Marjo uit Lepelstraat.

Adresgegevens:
Ambulante Kapster Marjo
Lagemetenweg 4
4664PJ Lepelstraat

Eenmanszaak Ambulante Kapster Marjo is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BERGEN OP ZOOM of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulante Kapster Marjo is opgericht in 20020530 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Kapster Marjo bereiken op: 0164-687387. Ambulante Kapster Marjo in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20106568. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Kapster Marjo in Lepelstraat.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image