Ambulante Kapster Monique Coerver

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Kapster Monique Coerver in Heerlen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Kapster Monique Coerver? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Kapster Monique Coerver uit Heerlen.

Adresgegevens:
Ambulante Kapster Monique Coerver
Romeinenstraat 16
6418GS Heerlen

Eenmanszaak Ambulante Kapster Monique Coerver is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente HEERLEN of elders in de provincie Limburg? Ambulante Kapster Monique Coerver is opgericht in 20070205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Kapster Monique Coerver bereiken op: 06-15111359. Ambulante Kapster Monique Coerver in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 14093260. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Kapster Monique Coerver in Heerlen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image