Ambulante Kapster Wendy

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Kapster Wendy in Groesbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Kapster Wendy? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Kapster Wendy uit Groesbeek.

Adresgegevens:
Ambulante Kapster Wendy
Bredeweg 40
6562DE Groesbeek

Eenmanszaak Ambulante Kapster Wendy is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BERG EN DAL of elders in de provincie Gelderland? Ambulante Kapster Wendy is opgericht in 19990223 (jaar/maand/dag). Er werken 0 werknemers en je kan Ambulante Kapster Wendy bereiken op: 024-3978089. Ambulante Kapster Wendy in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09104205. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Kapster Wendy in Groesbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image