Ambulante Kapster Wendy Linssen

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Ambulante Kapster Wendy Linssen in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Kapster Wendy Linssen? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Kapster Wendy Linssen uit Eindhoven.

Adresgegevens:
Ambulante Kapster Wendy Linssen
Grasperk 14
5658HD Eindhoven

Eenmanszaak Ambulante Kapster Wendy Linssen is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Ambulante Kapster Wendy Linssen is opgericht in 20080429 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Kapster Wendy Linssen bereiken op: 040-2544460. Ambulante Kapster Wendy Linssen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17225290. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Kapster Wendy Linssen in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image