Ambulante Pedicure Anneke Prinsen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulante Pedicure Anneke Prinsen in Vriezenveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Pedicure Anneke Prinsen? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Pedicure Anneke Prinsen uit Vriezenveen.

Adresgegevens:
Ambulante Pedicure Anneke Prinsen
Oosteinde 130
7671AC Vriezenveen

Eenmanszaak Ambulante Pedicure Anneke Prinsen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TWENTERAND of elders in de provincie Overijssel? Ambulante Pedicure Anneke Prinsen is opgericht in 20030625 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Pedicure Anneke Prinsen bereiken op: 0546-564679. Ambulante Pedicure Anneke Prinsen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08116831. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Pedicure Anneke Prinsen in Vriezenveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image