Ambulante Pedicure Ilja

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulante Pedicure Ilja in Wijk aan Zee? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Pedicure Ilja? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Pedicure Ilja uit Wijk aan Zee.

Adresgegevens:
Ambulante Pedicure Ilja
Middenweg 4
1949AT Wijk aan Zee

Eenmanszaak Ambulante Pedicure Ilja is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BEVERWIJK of elders in de provincie Noord-Holland? Ambulante Pedicure Ilja is opgericht in 20120810 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Pedicure Ilja bereiken op: 06-24463305. Ambulante Pedicure Ilja in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55839657. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Pedicure Ilja in Wijk aan Zee.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image