Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk in De Meern? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk uit De Meern.

Adresgegevens:
Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk
Noorderlicht 5
3454SH De Meern

Eenmanszaak Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk is opgericht in 20060120 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk bereiken op: 06-29233463. Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30211605. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Pedicure Praktijk Voetenwerk in De Meern.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image