Ambulante Voetverzorging AMB

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ambulante Voetverzorging AMB in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ambulante Voetverzorging AMB? Op Salons.nl lees je alles over Ambulante Voetverzorging AMB uit Barendrecht.

Adresgegevens:
Ambulante Voetverzorging AMB
Griegplantsoen 25
2992EH Barendrecht

Eenmanszaak Ambulante Voetverzorging AMB is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Ambulante Voetverzorging AMB is opgericht in 20140101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ambulante Voetverzorging AMB bereiken op: 06-47313128. Ambulante Voetverzorging AMB in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59624922. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ambulante Voetverzorging AMB in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image