Amélia Macário Cabeleireira

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Amélia Macário Cabeleireira in Middelburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Amélia Macário Cabeleireira? Op Salons.nl lees je alles over Amélia Macário Cabeleireira uit Middelburg.

Adresgegevens:
Amélia Macário Cabeleireira
Statenlaan 17
4336CC Middelburg

Eenmanszaak Amélia Macário Cabeleireira is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MIDDELBURG of elders in de provincie Zeeland? Amélia Macário Cabeleireira is opgericht in 20120720 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Amélia Macário Cabeleireira bereiken op: 06-29581686. Amélia Macário Cabeleireira in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 55726127. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Amélia Macário Cabeleireira in Middelburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image