Amelior Totale Huidverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Amelior Totale Huidverzorging in Lettelbert? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Amelior Totale Huidverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Amelior Totale Huidverzorging uit Lettelbert.

Adresgegevens:
Amelior Totale Huidverzorging
Hoofdstraat 153
9827PA Lettelbert

Eenmanszaak Amelior Totale Huidverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTERKWARTIER of elders in de provincie Groningen? Amelior Totale Huidverzorging is opgericht in 19920924 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Amelior Totale Huidverzorging bereiken op: 0594-517234. Amelior Totale Huidverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02050402. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Amelior Totale Huidverzorging in Lettelbert.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image