AMI Kappers Mercatorplein

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

AMI Kappers Mercatorplein in Apeldoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over AMI Kappers Mercatorplein? Op Salons.nl lees je alles over AMI Kappers Mercatorplein uit Apeldoorn.

Adresgegevens:
AMI Kappers Mercatorplein
Mercatorplein 16
7316HL Apeldoorn

Eenmanszaak AMI Kappers Mercatorplein is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente APELDOORN of elders in de provincie Gelderland? AMI Kappers Mercatorplein is opgericht in 20090513 (jaar/maand/dag). Er werken 5 t/m 9 werknemers en je kan AMI Kappers Mercatorplein bereiken op: 055-5214804. AMI Kappers Mercatorplein in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08196308. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met AMI Kappers Mercatorplein in Apeldoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image