AMI Kappers ‘s-Heerenberg

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

AMI Kappers ‘s-Heerenberg in ‘s-Heerenberg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over AMI Kappers ‘s-Heerenberg? Op Salons.nl lees je alles over AMI Kappers ‘s-Heerenberg uit ‘s-Heerenberg.

Adresgegevens:
AMI Kappers ‘s-Heerenberg
Molenpoortstraat 1a
7041BD ‘s-Heerenberg

Eenmanszaak AMI Kappers ‘s-Heerenberg is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente MONTFERLAND of elders in de provincie Gelderland? AMI Kappers ‘s-Heerenberg is opgericht in 20070101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan AMI Kappers ‘s-Heerenberg bereiken op: 0314-668878. AMI Kappers ‘s-Heerenberg in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09167792. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met AMI Kappers ‘s-Heerenberg in ‘s-Heerenberg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image