Amiek van Haaren Voetverzorging

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Amiek van Haaren Voetverzorging in Best? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Amiek van Haaren Voetverzorging? Op Salons.nl lees je alles over Amiek van Haaren Voetverzorging uit Best.

Adresgegevens:
Amiek van Haaren Voetverzorging
Klompenmaker 6
5683ND Best

Eenmanszaak Amiek van Haaren Voetverzorging is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BEST of elders in de provincie Noord-Brabant? Amiek van Haaren Voetverzorging is opgericht in 19940202 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Amiek van Haaren Voetverzorging bereiken op: 0499-329547. Amiek van Haaren Voetverzorging in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17083053. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Amiek van Haaren Voetverzorging in Best.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image