Amii’s Beauty & Lifestyle

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Amii’s Beauty & Lifestyle in Wijk bij Duurstede? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Amii’s Beauty & Lifestyle? Op Salons.nl lees je alles over Amii’s Beauty & Lifestyle uit Wijk bij Duurstede.

Adresgegevens:
Amii’s Beauty & Lifestyle
Abrikozengaard 16
3962HS Wijk bij Duurstede

Eenmanszaak Amii’s Beauty & Lifestyle is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WIJK BIJ DUURSTEDE of elders in de provincie Utrecht? Amii’s Beauty & Lifestyle is opgericht in 20140101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Amii’s Beauty & Lifestyle bereiken op: 06-51552987. Amii’s Beauty & Lifestyle in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 59674377. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Amii’s Beauty & Lifestyle in Wijk bij Duurstede.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image