Amsterdam City Salon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Amsterdam City Salon in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Amsterdam City Salon? Op Salons.nl lees je alles over Amsterdam City Salon uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Amsterdam City Salon
Sint Antoniesbreestraat 124
1011HB Amsterdam

Eenmanszaak Amsterdam City Salon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Amsterdam City Salon is opgericht in (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Amsterdam City Salon bereiken op: 020-4203845. Amsterdam City Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34378326. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Amsterdam City Salon in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image