Anastasia Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anastasia Beautysalon in Mill? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anastasia Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Anastasia Beautysalon uit Mill.

Adresgegevens:
Anastasia Beautysalon
Hoogstraat 16C
5451BJ Mill

Eenmanszaak Anastasia Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LAND VAN CUIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? Anastasia Beautysalon is opgericht in 20080421 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anastasia Beautysalon bereiken op: 06-24100484. Anastasia Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17224738. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anastasia Beautysalon in Mill.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image