Ancelien Pen-Woudsma

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Ancelien Pen-Woudsma in Lemele? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Ancelien Pen-Woudsma? Op Salons.nl lees je alles over Ancelien Pen-Woudsma uit Lemele.

Adresgegevens:
Ancelien Pen-Woudsma
Glinthaar 1
8148RL Lemele

Eenmanszaak Ancelien Pen-Woudsma is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OMMEN of elders in de provincie Overijssel? Ancelien Pen-Woudsma is opgericht in 20100322 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Ancelien Pen-Woudsma bereiken op: 0572-330882. Ancelien Pen-Woudsma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08222957. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Ancelien Pen-Woudsma in Lemele.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image