Andere Handen Praktijk voor Holistische massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Andere Handen Praktijk voor Holistische massage in Haarlem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Andere Handen Praktijk voor Holistische massage? Op Salons.nl lees je alles over Andere Handen Praktijk voor Holistische massage uit Haarlem.

Adresgegevens:
Andere Handen Praktijk voor Holistische massage
Rutherfordstraat 251HG
2014KA Haarlem

Eenmanszaak Andere Handen Praktijk voor Holistische massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente HAARLEM of elders in de provincie Noord-Holland? Andere Handen Praktijk voor Holistische massage is opgericht in 20051025 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Andere Handen Praktijk voor Holistische massage bereiken op: 06-46135800. Andere Handen Praktijk voor Holistische massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30208896. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Andere Handen Praktijk voor Holistische massage in Haarlem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image