Anders Pedicurepraktijk

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anders Pedicurepraktijk in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anders Pedicurepraktijk? Op Salons.nl lees je alles over Anders Pedicurepraktijk uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Anders Pedicurepraktijk
Mgr G W van Heukelumstr 115
3438BS Nieuwegein

Eenmanszaak Anders Pedicurepraktijk is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Anders Pedicurepraktijk is opgericht in 20150101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anders Pedicurepraktijk bereiken op: 06-16531658. Anders Pedicurepraktijk in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 62218840. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anders Pedicurepraktijk in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image