André Hendriks Herenkapsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

André Hendriks Herenkapsalon in Beek en Donk? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over André Hendriks Herenkapsalon? Op Salons.nl lees je alles over André Hendriks Herenkapsalon uit Beek en Donk.

Adresgegevens:
André Hendriks Herenkapsalon
Heuvelplein 69
5741JJ Beek en Donk

Eenmanszaak André Hendriks Herenkapsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LAARBEEK of elders in de provincie Noord-Brabant? André Hendriks Herenkapsalon is opgericht in 20070912 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan André Hendriks Herenkapsalon bereiken op: 0492-468204. André Hendriks Herenkapsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17211449. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met André Hendriks Herenkapsalon in Beek en Donk.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image