Anet Van der Bloemen pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Anet Van der Bloemen pedicure in Venlo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Anet Van der Bloemen pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Anet Van der Bloemen pedicure uit Venlo.

Adresgegevens:
Anet Van der Bloemen pedicure
Turfstraat 20
5914XR Venlo

Eenmanszaak Anet Van der Bloemen pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VENLO of elders in de provincie Limburg? Anet Van der Bloemen pedicure is opgericht in 20020501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Anet Van der Bloemen pedicure bereiken op: 06-13836450. Anet Van der Bloemen pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 12047632. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Anet Van der Bloemen pedicure in Venlo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image