Angel Feet Utrecht

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angel Feet Utrecht in Utrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angel Feet Utrecht? Op Salons.nl lees je alles over Angel Feet Utrecht uit Utrecht.

Adresgegevens:
Angel Feet Utrecht
Parijsboulevard 57
3541CS Utrecht

Eenmanszaak Angel Feet Utrecht is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente UTRECHT of elders in de provincie Utrecht? Angel Feet Utrecht is opgericht in 20070824 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angel Feet Utrecht bereiken op: 06-18637812. Angel Feet Utrecht in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 30229374. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angel Feet Utrecht in Utrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image