Angela Luyten Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angela Luyten Schoonheidssalon in Etten-Leur? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela Luyten Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Angela Luyten Schoonheidssalon uit Etten-Leur.

Adresgegevens:
Angela Luyten Schoonheidssalon
Roosendaalseweg 66
4875AA Etten-Leur

Eenmanszaak Angela Luyten Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ETTEN-LEUR of elders in de provincie Noord-Brabant? Angela Luyten Schoonheidssalon is opgericht in 20080404 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela Luyten Schoonheidssalon bereiken op: 076-5037419. Angela Luyten Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 20139670. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela Luyten Schoonheidssalon in Etten-Leur.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image