Angela@home Hair & Make-up

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angela@home Hair & Make-up in Purmerend? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela@home Hair & Make-up? Op Salons.nl lees je alles over Angela@home Hair & Make-up uit Purmerend.

Adresgegevens:
Angela@home Hair & Make-up
Hondsdrafstraat 60
1441PD Purmerend

Eenmanszaak Angela@home Hair & Make-up is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente PURMEREND of elders in de provincie Noord-Holland? Angela@home Hair & Make-up is opgericht in 20140801 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela@home Hair & Make-up bereiken op: 06-11022777. Angela@home Hair & Make-up in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 61174297. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela@home Hair & Make-up in Purmerend.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image