Angela’s Mobiele Haarservice

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angela’s Mobiele Haarservice in Klazienaveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela’s Mobiele Haarservice? Op Salons.nl lees je alles over Angela’s Mobiele Haarservice uit Klazienaveen.

Adresgegevens:
Angela’s Mobiele Haarservice
Brugstraat 65
7891AS Klazienaveen

Eenmanszaak Angela’s Mobiele Haarservice is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente EMMEN of elders in de provincie Drenthe? Angela’s Mobiele Haarservice is opgericht in 20020101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela’s Mobiele Haarservice bereiken op: 06-27117452. Angela’s Mobiele Haarservice in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04066156. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela’s Mobiele Haarservice in Klazienaveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image