Angela’s Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angela’s Pedicure in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela’s Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Angela’s Pedicure uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
Angela’s Pedicure
R.A. Flintermanstraat 20
2552JH ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak Angela’s Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? Angela’s Pedicure is opgericht in 20110204 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela’s Pedicure bereiken op: 06-14686893. Angela’s Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 51977664. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela’s Pedicure in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image