Angela’s Schoonheidssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angela’s Schoonheidssalon in Herpen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela’s Schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over Angela’s Schoonheidssalon uit Herpen.

Adresgegevens:
Angela’s Schoonheidssalon
Wieleweike 5
5373ER Herpen

Eenmanszaak Angela’s Schoonheidssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OSS of elders in de provincie Noord-Brabant? Angela’s Schoonheidssalon is opgericht in 20081117 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela’s Schoonheidssalon bereiken op: 06-29495688. Angela’s Schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17236576. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela’s Schoonheidssalon in Herpen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image