Angela’s Voetverzorgingssalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angela’s Voetverzorgingssalon in Veldhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angela’s Voetverzorgingssalon? Op Salons.nl lees je alles over Angela’s Voetverzorgingssalon uit Veldhoven.

Adresgegevens:
Angela’s Voetverzorgingssalon
De Run 5404
5504DE Veldhoven

Eenmanszaak Angela’s Voetverzorgingssalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EERSEL of elders in de provincie Noord-Brabant? Angela’s Voetverzorgingssalon is opgericht in 20050728 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angela’s Voetverzorgingssalon bereiken op: 040-8443170. Angela’s Voetverzorgingssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17180167. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angela’s Voetverzorgingssalon in Veldhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image