Angele’s Beauty & Hair care

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angele’s Beauty & Hair care in Nieuwegein? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angele’s Beauty & Hair care? Op Salons.nl lees je alles over Angele’s Beauty & Hair care uit Nieuwegein.

Adresgegevens:
Angele’s Beauty & Hair care
Herenstraat 24
3431CV Nieuwegein

Eenmanszaak Angele’s Beauty & Hair care is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente NIEUWEGEIN of elders in de provincie Utrecht? Angele’s Beauty & Hair care is opgericht in 20130819 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angele’s Beauty & Hair care bereiken op: 030-2764766. Angele’s Beauty & Hair care in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58576649. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angele’s Beauty & Hair care in Nieuwegein.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image