Angelie Peijnenburg Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angelie Peijnenburg Pedicure in Hoogmade? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelie Peijnenburg Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over Angelie Peijnenburg Pedicure uit Hoogmade.

Adresgegevens:
Angelie Peijnenburg Pedicure
Cornelis Spronghplnts 6
2355BV Hoogmade

Eenmanszaak Angelie Peijnenburg Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KAAG EN BRAASSEM of elders in de provincie Zuid-Holland? Angelie Peijnenburg Pedicure is opgericht in 20000216 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelie Peijnenburg Pedicure bereiken op: 0172-436118. Angelie Peijnenburg Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28085060. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelie Peijnenburg Pedicure in Hoogmade.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image