Angelina’s Hair Design & Visagie

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelina’s Hair Design & Visagie in Vlissingen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelina’s Hair Design & Visagie? Op Salons.nl lees je alles over Angelina’s Hair Design & Visagie uit Vlissingen.

Adresgegevens:
Angelina’s Hair Design & Visagie
Vliedberg 5
4386GG Vlissingen

Eenmanszaak Angelina’s Hair Design & Visagie is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VLISSINGEN of elders in de provincie Zeeland? Angelina’s Hair Design & Visagie is opgericht in 19930701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelina’s Hair Design & Visagie bereiken op: 06-42660739. Angelina’s Hair Design & Visagie in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 22034732. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelina’s Hair Design & Visagie in Vlissingen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image