Angeline’s Care & Beauty Salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angeline’s Care & Beauty Salon in Heerhugowaard? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angeline’s Care & Beauty Salon? Op Salons.nl lees je alles over Angeline’s Care & Beauty Salon uit Heerhugowaard.

Adresgegevens:
Angeline’s Care & Beauty Salon
Rustenburgerweg 70
1703RZ Heerhugowaard

Eenmanszaak Angeline’s Care & Beauty Salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DIJK EN WAARD of elders in de provincie Noord-Holland? Angeline’s Care & Beauty Salon is opgericht in 19990104 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angeline’s Care & Beauty Salon bereiken op: 072-5740226. Angeline’s Care & Beauty Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37082900. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angeline’s Care & Beauty Salon in Heerhugowaard.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image