Angeline’s Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angeline’s Hairstyling in Papendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angeline’s Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Angeline’s Hairstyling uit Papendrecht.

Adresgegevens:
Angeline’s Hairstyling
Muilwijckstraat 13
3353VD Papendrecht

Eenmanszaak Angeline’s Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente PAPENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? Angeline’s Hairstyling is opgericht in 20050823 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angeline’s Hairstyling bereiken op: 078-6154792. Angeline’s Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24382079. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angeline’s Hairstyling in Papendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image