Angelique ambulante kapster

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique ambulante kapster in Serooskerke? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique ambulante kapster? Op Salons.nl lees je alles over Angelique ambulante kapster uit Serooskerke.

Adresgegevens:
Angelique ambulante kapster
Burg Dregmansstraat 4
4353AG Serooskerke

Eenmanszaak Angelique ambulante kapster is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VEERE of elders in de provincie Zeeland? Angelique ambulante kapster is opgericht in 20121018 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique ambulante kapster bereiken op: 06-22767277. Angelique ambulante kapster in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 56274750. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique ambulante kapster in Serooskerke.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image