Angelique de Does Op & Top Thuiskappers

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique de Does Op & Top Thuiskappers in Krimpen aan den IJssel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique de Does Op & Top Thuiskappers? Op Salons.nl lees je alles over Angelique de Does Op & Top Thuiskappers uit Krimpen aan den IJssel.

Adresgegevens:
Angelique de Does Op & Top Thuiskappers
Wulpstraat 5
2922GS Krimpen aan den IJssel

Eenmanszaak Angelique de Does Op & Top Thuiskappers is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente KRIMPEN AAN DEN IJSSEL of elders in de provincie Zuid-Holland? Angelique de Does Op & Top Thuiskappers is opgericht in 20080616 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique de Does Op & Top Thuiskappers bereiken op: 06-38221940. Angelique de Does Op & Top Thuiskappers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24437728. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique de Does Op & Top Thuiskappers in Krimpen aan den IJssel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image