Angelique Dekker

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Angelique Dekker in Den Helder? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique Dekker? Op Salons.nl lees je alles over Angelique Dekker uit Den Helder.

Adresgegevens:
Angelique Dekker
Doggersvaart 19
1784PD Den Helder

Eenmanszaak Angelique Dekker is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEN HELDER of elders in de provincie Noord-Holland? Angelique Dekker is opgericht in 20090326 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique Dekker bereiken op: 0223-680510. Angelique Dekker in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37149961. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique Dekker in Den Helder.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image