Angelique hair & beauty

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique hair & beauty in ‘s-Hertogenbosch? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique hair & beauty? Op Salons.nl lees je alles over Angelique hair & beauty uit ‘s-Hertogenbosch.

Adresgegevens:
Angelique hair & beauty
van Broeckhovenlaan 31
5213HV ‘s-Hertogenbosch

Eenmanszaak Angelique hair & beauty is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente S-HERTOGENBOSCH of elders in de provincie Noord-Brabant? Angelique hair & beauty is opgericht in 20120131 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique hair & beauty bereiken op: 06-25327696. Angelique hair & beauty in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 54557526. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique hair & beauty in ‘s-Hertogenbosch.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image