Angelique Hair Service

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique Hair Service in Berkel en Rodenrijs? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique Hair Service? Op Salons.nl lees je alles over Angelique Hair Service uit Berkel en Rodenrijs.

Adresgegevens:
Angelique Hair Service
Ceresstraat 31
2651NP Berkel en Rodenrijs

Eenmanszaak Angelique Hair Service is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente LANSINGERLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Angelique Hair Service is opgericht in 20050106 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique Hair Service bereiken op: 010-5117903. Angelique Hair Service in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27273402. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique Hair Service in Berkel en Rodenrijs.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image