Angelique kapsalon voor Hem & Haar

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Angelique kapsalon voor Hem & Haar in Tilburg? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Angelique kapsalon voor Hem & Haar? Op Salons.nl lees je alles over Angelique kapsalon voor Hem & Haar uit Tilburg.

Adresgegevens:
Angelique kapsalon voor Hem & Haar
Kruisvaardersstraat 67
5021BB Tilburg

Eenmanszaak Angelique kapsalon voor Hem & Haar is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente TILBURG of elders in de provincie Noord-Brabant? Angelique kapsalon voor Hem & Haar is opgericht in 20010102 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Angelique kapsalon voor Hem & Haar bereiken op: 06-55988255. Angelique kapsalon voor Hem & Haar in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18061800. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Angelique kapsalon voor Hem & Haar in Tilburg.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image